Paruošimas
1. Sumaišykite garstyčias (1 valg. šaukštą) su 3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus.
2. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies.
3. Jame įkaitinkite aliejų: 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus.
4. Kai sviestas ištirps, į keptuvę dėkite kepenų gabaliukus. Pamaišykite, kad kepenėlės apkeptų. Kepkite 2-3 minutes.
5. Dabar keptuvėje su kepenų gabaliukais supilkite 3 šaukštus balzaminio acto, įdėkite šiek tiek druskos. Maišykite, kol actas sutirštės.
6. Nuimkite keptuvę nuo viryklės.
7. Kriaušę nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite trintuvu.
8. Į blyno centrą įdėkite kriaušės griežinėlių, ant viršaus - kepenėlių griežinėlių, tada užpilkite garstyčių ir sviesto padažu. Įpilkite kelis lašus citrinos ir lengvai uždenkite įdarą kita blyno puse.
2. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies.
3. Jame įkaitinkite aliejų: 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus.
4. Kai sviestas ištirps, į keptuvę dėkite kepenų gabaliukus. Pamaišykite, kad kepenėlės apkeptų. Kepkite 2-3 minutes.
5. Dabar keptuvėje su kepenų gabaliukais supilkite 3 šaukštus balzaminio acto, įdėkite šiek tiek druskos. Maišykite, kol actas sutirštės.
6. Nuimkite keptuvę nuo viryklės.
7. Kriaušę nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite trintuvu.
8. Į blyno centrą įdėkite kriaušės griežinėlių, ant viršaus - kepenėlių griežinėlių, tada užpilkite garstyčių ir sviesto padažu. Įpilkite kelis lašus citrinos ir lengvai uždenkite įdarą kita blyno puse.
Ingredientai
* 3 iškepti blynai
* 300 g vištienos kepenėlių
* 1 saldi kriaušė (apie 200 g)
* 3 valgomieji šaukštai balzaminio acto
* 1 valgomasis šaukštas garstyčių
* 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
* citrinos sulčių (1 šaukštelis)
* 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
* 0,5 šaukštelio druskos
* 300 g vištienos kepenėlių
* 1 saldi kriaušė (apie 200 g)
* 3 valgomieji šaukštai balzaminio acto
* 1 valgomasis šaukštas garstyčių
* 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
* citrinos sulčių (1 šaukštelis)
* 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
* 0,5 šaukštelio druskos
Siųsti atsiliepimą