Štai ir paprastas receptėlis paskanavimui, pirštus apsilaižysit.
O gal jūs iš tų kur 5 kartus skaitėt pavadinimą iš naujo? Taip, taip, ten ne grietinėlė, o grietinė.
Pagaminsite per: | 5 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Nusipirkite braškių (miesčionys), arba susirinkite iš daržo. Jei eisit į turgų tai būtinai paklauskit ar lietuviškos, tada patikrinkit su tokiu įtartinu žvilgsniu, perklauskit ar tikrai ne lenkiškos ir tada vis vien paimkit nes ką jūs daugiau darysit.
2. Nuplaukite, kad neapsigyventų pas jus organizme koks kirminukas Askaridijus.
3. Sutrinkite braškes kokiu nors naujovišku aparatu arba tiesiog šakute.
4. Patariama iškart įdėti ir cukraus, jei šiuo metu nedarote "30 dienų be cukraus" challengo
5. Galiausiai dėkite grietinės. Taip, grietinės, o ne grietinėlės. Grietinės!! Tos kur sriubos skonį pataisot jei prastai gavosi.
6. Viską išmaišykite.
7. Skanaukite, dalinkitės su šeima, draugais. Tik neišvirskite iš kėdės, smaližiautojai 😉
2. Nuplaukite, kad neapsigyventų pas jus organizme koks kirminukas Askaridijus.
3. Sutrinkite braškes kokiu nors naujovišku aparatu arba tiesiog šakute.
4. Patariama iškart įdėti ir cukraus, jei šiuo metu nedarote "30 dienų be cukraus" challengo
5. Galiausiai dėkite grietinės. Taip, grietinės, o ne grietinėlės. Grietinės!! Tos kur sriubos skonį pataisot jei prastai gavosi.
6. Viską išmaišykite.
7. Skanaukite, dalinkitės su šeima, draugais. Tik neišvirskite iš kėdės, smaližiautojai 😉
Siųsti atsiliepimą