Paruošimas
1. Burokėlius supjaustykite ir sudėkite į trintuvės indą. Įdėkite mėtų lapelių, česnako ir pusę graikiško jogurto.
2. Trintuvo pagalba viska sutrinkite iki vientisos masės.
3. Supilkite likusį jogurtą, įdėkite druskos, sumaišykite ir patiekite!
2. Trintuvo pagalba viska sutrinkite iki vientisos masės.
3. Supilkite likusį jogurtą, įdėkite druskos, sumaišykite ir patiekite!
Ingredientai
* Virti arba kepti burokėliai 150 g
* Tiršto graikiško jogurto 300 g
* Mėtų lapelių 20 g
* Česnakų 2 skiltelės
* Druskos pagal skonį
* Tiršto graikiško jogurto 300 g
* Mėtų lapelių 20 g
* Česnakų 2 skiltelės
* Druskos pagal skonį
Siųsti atsiliepimą