Šis keksas atrodo labai paprastai, tačiau jo skonis nustebina kiekvieną. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius - išsikepkite šį skanėstą 🙂
Pagaminsite per: | 60 min. |
Paruošimas
1. Varškę ištrinkite per sietelį.
2. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite pertrintos varškės ir dar kartą perplakite. Įmaišykite kiaušinius po vieną, gerai išplakdami po kiekvieno pridėjimo.
3. Supilkite citrinos sultis (50 ml) ir suberkite tarkuotą žievelę, išmaišykite.
4. Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais. Gerai sumaišykite tešlą.
5. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40–45 minutes.
2. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite pertrintos varškės ir dar kartą perplakite. Įmaišykite kiaušinius po vieną, gerai išplakdami po kiekvieno pridėjimo.
3. Supilkite citrinos sultis (50 ml) ir suberkite tarkuotą žievelę, išmaišykite.
4. Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais. Gerai sumaišykite tešlą.
5. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40–45 minutes.
Siųsti atsiliepimą