Norint paruošti skanų patiekalą, nebūtina valandų valandas sukiotis prie viryklės. Šis receptas puikiai tai patvirtina. Išbandykite!
Pagaminsite per: | 35 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Sumaišykite 2 kiaušinius, pieną ir miltus. Į tešlą įberkite druskos ir pipirų.
2. Saulėgrąžų aliejų įkaitinkite gilioje keptuvėje ar puode.
3. Pamerkite dešreles po vieną į tešlą ir gerai apvoliokite.
4. Kepkite kol gražiai paruduos iš visų pusių.
5. Patiekite su pomidorų (ar kitu norimu) padažu.
2. Saulėgrąžų aliejų įkaitinkite gilioje keptuvėje ar puode.
3. Pamerkite dešreles po vieną į tešlą ir gerai apvoliokite.
4. Kepkite kol gražiai paruduos iš visų pusių.
5. Patiekite su pomidorų (ar kitu norimu) padažu.
Ingredientai
* 8 dešrelės
* 2 kiaušiniai
* 3 šaukštai miltų
* 4 šaukštai pieno
* kepimo aliejus
* druskos, pipirų pagal skonį
* 2 kiaušiniai
* 3 šaukštai miltų
* 4 šaukštai pieno
* kepimo aliejus
* druskos, pipirų pagal skonį
Siųsti atsiliepimą