Norite skanaus deserto be ilgo pasiruošimo? Turime jums vieną skanų desertą! - Bananų ir mangų desertas!
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Iš mango išpjaukite sėklą, nulupkite žievę, tada minkštimą supjaustykite.
2. Pertrinkite per sietą, kad mangas susitrintu. Sumaišykite mangų tyrę, cukrų ir krakmolą. Dėkite ant ugnies. Kaitinkite kol gausis tiršta masė.
3. Bananus supjaustykite mažais kubeliais.
4. Įpilkite į mangų košę, ten supilkite apelsinų sirupą ir laimo sultis, suberkite smulkiai supjaustytus mėtų lapelius. Sumaišykite ir visiškai atvėsinkite.
5. Plakite gerai atšaldytą grietinėlę, kol ji padidės, pabaigoje įdėkite cukraus pudros.
6. Sutrinkite sausainius. Į stiklines sudėkite mangų desertą, apibarstykite sausainių trupiniais ir ant viršaus užpilkite plaktą grietinėlę.
7. Skanaus.
2. Pertrinkite per sietą, kad mangas susitrintu. Sumaišykite mangų tyrę, cukrų ir krakmolą. Dėkite ant ugnies. Kaitinkite kol gausis tiršta masė.
3. Bananus supjaustykite mažais kubeliais.
4. Įpilkite į mangų košę, ten supilkite apelsinų sirupą ir laimo sultis, suberkite smulkiai supjaustytus mėtų lapelius. Sumaišykite ir visiškai atvėsinkite.
5. Plakite gerai atšaldytą grietinėlę, kol ji padidės, pabaigoje įdėkite cukraus pudros.
6. Sutrinkite sausainius. Į stiklines sudėkite mangų desertą, apibarstykite sausainių trupiniais ir ant viršaus užpilkite plaktą grietinėlę.
7. Skanaus.
Ingredientai
* Masei:
* Mango 250 g
* Cukraus 60 g
* Kukurūzų krakmolo 10 g
* Laimo sulčių 15 ml
* Apelsinų sirupo 30 ml
* Bananų 300 g
* Mėtų 15 g
* Papuošimui:
* Grietinėlės 33 proc. 150 ml
* Cukraus pudros 60 g
* Sausainių 100 g
* Mango 250 g
* Cukraus 60 g
* Kukurūzų krakmolo 10 g
* Laimo sulčių 15 ml
* Apelsinų sirupo 30 ml
* Bananų 300 g
* Mėtų 15 g
* Papuošimui:
* Grietinėlės 33 proc. 150 ml
* Cukraus pudros 60 g
* Sausainių 100 g
Siųsti atsiliepimą