Ypač greitas ir lengvas patiekalas - tradicinis nacionalinis gruziniškas chačapuris! Jį pasigaminsite šioje svetainėje pagal paprastą receptą.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite krapų šakeles. Kiaušinius lengvai išplakite su grietine ir miltais. Sumaišykite plakinį su sūriu bei krapais. Jei tešla per skysta, berkite dar šaukštą miltų.
2. Pakaitinkite keptuvėje aliejų ir lygiu sluoksniu sukrėskite tešlą. Kepkite uždengę dangčiu 5-6 minutes, tada blyną apverskite ir kitą pusę kepkite atidengtą. Chačapurį tiekite supjaustytą porcijomis.
2. Pakaitinkite keptuvėje aliejų ir lygiu sluoksniu sukrėskite tešlą. Kepkite uždengę dangčiu 5-6 minutes, tada blyną apverskite ir kitą pusę kepkite atidengtą. Chačapurį tiekite supjaustytą porcijomis.
Ingredientai
* 200 g masdamo sūrio
* 200 g grietinės
* 2 kiaušinių
* 2 šaukštų miltų
* 100 g krapų
* 2 šaukštų aliejaus
* 200 g grietinės
* 2 kiaušinių
* 2 šaukštų miltų
* 100 g krapų
* 2 šaukštų aliejaus
Siųsti atsiliepimą