Aromatinga ir tirpstanti burnoje skumbrė kepta grilyje.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Skoniui sustiprinti naudojau čiobrelių šluotelę (čiobreliai surišti siūlu, tokia šluotele tepame daržoves, žuvį alyvuogių aliejumi, tai suteiks gardaus aromato). Pirmiausia įkaitiname BIG GREEN EGG kepsninę iki 170 C.
2. Tuomet padarykite skumbrėje įstrižas įpjovas. Įtrinkite druska, pipirais. Susismulkinkite daržoves.
3. Viskas taip greita, paprasta ir be jokio vargo, teliko žuvį ir daržoves sudėti ant grotelių uždengti kepsninės dangtį ir kepti ant tiesioginės ugnies įkaitintoje iki 180 C. 20 min. Po 10 min. atidarykite dangtį, čiobrelio šluotele aptepkite žuvį ir daržoves ir kepkite dar 10 min.
2. Tuomet padarykite skumbrėje įstrižas įpjovas. Įtrinkite druska, pipirais. Susismulkinkite daržoves.
3. Viskas taip greita, paprasta ir be jokio vargo, teliko žuvį ir daržoves sudėti ant grotelių uždengti kepsninės dangtį ir kepti ant tiesioginės ugnies įkaitintoje iki 180 C. 20 min. Po 10 min. atidarykite dangtį, čiobrelio šluotele aptepkite žuvį ir daržoves ir kepkite dar 10 min.
Siųsti atsiliepimą