Esant grybų sezonui, rekomenduojame puikų patiekalą iš grybų - Grybai grietinės padaže su bulvėmis.
Pagaminsite per: | 25 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Išvalytus ir nuplautus grybus pakepinti ant sviesto kartu su svogūnais.
2. Įdėti druskos, pipirų.
3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.
4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
2. Įdėti druskos, pipirų.
3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.
4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Ingredientai
* Šviežių grybų (baravykų, raudonikių, voveraičių ar kt.)
* Svogūno
* Greitinės
* Druskos
* Pipirų
* Svogūno
* Greitinės
* Druskos
* Pipirų
Siųsti atsiliepimą