Paruošimas
1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, imbierą ir česnaką supjaustykite smulkiai. Puode ar keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir aliejų. Įdėkite svogūną ir imbierą ir pakepinkite maišant, 7-8 minutes, kol svogūnai suminkštės.
2. Pasmulkinkite 2 juosteles apelsinų žievės, įdėkite cinamono ir žvaigždinio anyžiaus, supilkite išspaustas apelsinų sultis ( apie 300 ml) ir vandens.
3. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 10 minučių. Viską su sutrinkite trintuvu.
4. Nukoškite per sietelį. Paragaukite ir pagardinkite druska bei cukrumi (jei reikia). Pašildykite ir patiekite.
2. Pasmulkinkite 2 juosteles apelsinų žievės, įdėkite cinamono ir žvaigždinio anyžiaus, supilkite išspaustas apelsinų sultis ( apie 300 ml) ir vandens.
3. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 10 minučių. Viską su sutrinkite trintuvu.
4. Nukoškite per sietelį. Paragaukite ir pagardinkite druska bei cukrumi (jei reikia). Pašildykite ir patiekite.
Ingredientai
* Didelis svogūnas 1 vnt
* Imbieras 50 g
* Česnako 1 skiltelė
* Žvaigždinis anyžius 1 vnt
* Cinamono lazdelė 1 vnt
* Didelis oranžinis apelsinas 2 vnt
* Vandens 100 ml
* Druskos ir cukraus pagal skonį
* Imbieras 50 g
* Česnako 1 skiltelė
* Žvaigždinis anyžius 1 vnt
* Cinamono lazdelė 1 vnt
* Didelis oranžinis apelsinas 2 vnt
* Vandens 100 ml
* Druskos ir cukraus pagal skonį
Siųsti atsiliepimą