Paruošimas
1. Sutarkuokite morkas. Į paruoštas morkas dedame cukrų ir gerai išspaudžiame rankomis, kad morkos taptų minkštos ir iš jos imtų išsiskirti sultys.
2. Į keptuvę suberkite kalendrą ir pankolį, šiek tiek pašildykite, žiūrėkite, kad nepridegtų, nes tokiu atveju bus jaučiamas kartumas.
3. Išpilkite aliejų ir pašildykite. Neužvirkite.
4. Išjunkite ugnį, išspauskite česnaką.
5. Į morkas supilkite aliejų, įberkite druskos ir obuolių sidro acto.
6. Viską gerai išmaišykite, perkelkite į dubenį su dangčiu.
7. Jei norite, kad morkos pasimarinuotų kuo greičiau, palikite jas kambario temperatūroje. Jei ne, palikite šaldytuve per naktį.
2. Į keptuvę suberkite kalendrą ir pankolį, šiek tiek pašildykite, žiūrėkite, kad nepridegtų, nes tokiu atveju bus jaučiamas kartumas.
3. Išpilkite aliejų ir pašildykite. Neužvirkite.
4. Išjunkite ugnį, išspauskite česnaką.
5. Į morkas supilkite aliejų, įberkite druskos ir obuolių sidro acto.
6. Viską gerai išmaišykite, perkelkite į dubenį su dangčiu.
7. Jei norite, kad morkos pasimarinuotų kuo greičiau, palikite jas kambario temperatūroje. Jei ne, palikite šaldytuve per naktį.
Siųsti atsiliepimą