Daugelis gurmanų naudoja tik parduotuvėje pirktą kondensuotą pieną, net neįtardami, kad produktą galima pasigaminti ir namuose. Naminis kondensuotas pienas yra skanesnis, sveikesnis ir natūralesnis nei parduotuvėje. Verta paminėti, kad naminio kondensuoto pieno paruošimas nėra toks sudėtingas procesas, kaip gali manyti daugelis virėjų mėgėjų.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Desertai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimo būdas: | Virimas |
Paruošimas
1. Produktą reikia virti giliame inde. Tiks didelis puodas.
2. Į pasirinktą indą reikia įpilti litrą pieno ir įdėti 180 gramų cukraus.
3. Kai tik keptuvės turinys užvirs, ugnį reikia sumažinti iki minimumo. Pienas turi būti virinamas tol, kol kondensuoto pieno svoris bus maždaug 400 gramų.
4. Reikėtų pabrėžti, kad ruošiant kondensuotą pieną reikia nuolat maišyti masę.
5. Paruoštą kondensuotą pieną reikia perpilti per filtrą ir atvėsinti.
2. Į pasirinktą indą reikia įpilti litrą pieno ir įdėti 180 gramų cukraus.
3. Kai tik keptuvės turinys užvirs, ugnį reikia sumažinti iki minimumo. Pienas turi būti virinamas tol, kol kondensuoto pieno svoris bus maždaug 400 gramų.
4. Reikėtų pabrėžti, kad ruošiant kondensuotą pieną reikia nuolat maišyti masę.
5. Paruoštą kondensuotą pieną reikia perpilti per filtrą ir atvėsinti.
Ingredientai
* 1 litras pieno
* 180 gramų cukraus
* 180 gramų cukraus
Siųsti atsiliepimą