Tikriausiai vienas skaniausių ir mėgstamiausių Lietuvių patiekalų / užkandžių - Kepta duona su sūrio padažu!
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Duoną supjaustykite pailgais piršteliais ir apkepkite aliejuje, dar šiltus ištrinkite su druska ir česnakais.
2. Sūrį sutarkuokite pačia smulkiausia tarka, įspauskite 1-2 skilteles česnako, įberkite druskos (pagal skonį), įdėkite majonezą ir pomidorų padažą. Gerai išmaišykite.
3. Skanaus!
2. Sūrį sutarkuokite pačia smulkiausia tarka, įspauskite 1-2 skilteles česnako, įberkite druskos (pagal skonį), įdėkite majonezą ir pomidorų padažą. Gerai išmaišykite.
3. Skanaus!
Ingredientai
* 6 riekių plikytos duonos
* Druskos
* Saulėgrąžų aliejaus
* 100 gramų pusiau kieto sūrio (pvz. Džiugas 6 mėn. brandinimo)
* 50 gramų majonezo
* 20 gramų pomidorų padažo
* 4 skiltelės česnako
* Druskos
* Saulėgrąžų aliejaus
* 100 gramų pusiau kieto sūrio (pvz. Džiugas 6 mėn. brandinimo)
* 50 gramų majonezo
* 20 gramų pomidorų padažo
* 4 skiltelės česnako
Siųsti atsiliepimą