Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepta lašiša su aromatingu žaliu sviestu

Lasisa kepta su aromatingu zaliu sviestu
Mindaugas Bružas

Puikus su . Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.

Puikus receptas su lašiša. Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.

Pagaminsite per:25 min.
Kategorija:Žuvies patiekalai
:Lietuviška
Porcijos:2
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 140 ° C, išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, nuvalykite žuvį popierine servetėle.

2. Sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai supjaustytą česnaką, laiškinį česnaką, krapus, žievelę, druską ir pipirus. Švelniai paskirstykite mišinį ant lašišos filė.

3. Kepkite 20-25 minutes. Ant iškepusios žuvies uždėkite kaparėlių ir patiekite su citrinos griežinėliais.
Ingredientai
* lašišos filė 400 g
* aliejaus
* česnakai 1 vnt
* žirniai 2 šaukštai
* pagal skonį
* maltų baltųjų pipirų pagal skonį
* citrinos žievelės 1 šaukštelis
* šviežių krapų 2 šaukštai
* sviesto 50 g
* kaparėliai 2 šaukštai
* citrinos 1 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą