Puikus receptas su lašiša. Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.
Puikus receptas su lašiša. Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.
Pagaminsite per: | 25 min. |
Kategorija: | Žuvies patiekalai |
Virtuvė: | Lietuviška |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 140 ° C, išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, nuvalykite žuvį popierine servetėle.
2. Sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai supjaustytą česnaką, laiškinį česnaką, krapus, citrinos žievelę, druską ir pipirus. Švelniai paskirstykite mišinį ant lašišos filė.
3. Kepkite 20-25 minutes. Ant iškepusios žuvies uždėkite kaparėlių ir patiekite su citrinos griežinėliais.
2. Sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai supjaustytą česnaką, laiškinį česnaką, krapus, citrinos žievelę, druską ir pipirus. Švelniai paskirstykite mišinį ant lašišos filė.
3. Kepkite 20-25 minutes. Ant iškepusios žuvies uždėkite kaparėlių ir patiekite su citrinos griežinėliais.
Ingredientai
* lašišos filė 400 g
* aliejaus
* česnakai 1 vnt
* žirniai 2 šaukštai
* druska pagal skonį
* maltų baltųjų pipirų pagal skonį
* citrinos žievelės 1 šaukštelis
* šviežių krapų 2 šaukštai
* sviesto 50 g
* kaparėliai 2 šaukštai
* citrinos 1 vnt
* aliejaus
* česnakai 1 vnt
* žirniai 2 šaukštai
* druska pagal skonį
* maltų baltųjų pipirų pagal skonį
* citrinos žievelės 1 šaukštelis
* šviežių krapų 2 šaukštai
* sviesto 50 g
* kaparėliai 2 šaukštai
* citrinos 1 vnt
Siųsti atsiliepimą