Įmantrus ir geras patiekalas pietums arba vakarienei - Bulvės įdarytos sūriais ir grybais.
Pagaminsite per: | 50 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Bulves reikia kuo didesnių. Labai gerai nuplaukite odelę su šepetėliu.
2. Tada apibarstykite druska ir dėkite bulves į orkaitę 30 minučių.
3. Kol bulvės kepa, susipjaustykite grybus.
4. Grybus kepkite aliejuje iki aukso rudos spalvos.
5. Susitarkuokite visus sūrius, bei smulkiai supjaustykite grietinėlės sūrį, į mažus kubelius.
6. Visus sūrius sudėkite į dubenį. Iškepusius grybus dėkite taip pat į tą patį dubenį.
7. Bulves išimkite iš orkaitės, nupjaukite viršutinę dalį ir šaukštu pašalinkite vidų. Tada išskobtą bulvių masę sumaišykite su aliejumi iki vientisos masės.
8. Gautą bulvių košę, po vieną v. šaukštą įdėkite į išskobtos bulvės vidų.
9. Viršų užtepkite su grybų ir sūrių mase ir kepkite 15-20 minučių, kol sūris visiškai išsilydys.
10. Šias bulves patiekite karštas.
2. Tada apibarstykite druska ir dėkite bulves į orkaitę 30 minučių.
3. Kol bulvės kepa, susipjaustykite grybus.
4. Grybus kepkite aliejuje iki aukso rudos spalvos.
5. Susitarkuokite visus sūrius, bei smulkiai supjaustykite grietinėlės sūrį, į mažus kubelius.
6. Visus sūrius sudėkite į dubenį. Iškepusius grybus dėkite taip pat į tą patį dubenį.
7. Bulves išimkite iš orkaitės, nupjaukite viršutinę dalį ir šaukštu pašalinkite vidų. Tada išskobtą bulvių masę sumaišykite su aliejumi iki vientisos masės.
8. Gautą bulvių košę, po vieną v. šaukštą įdėkite į išskobtos bulvės vidų.
9. Viršų užtepkite su grybų ir sūrių mase ir kepkite 15-20 minučių, kol sūris visiškai išsilydys.
10. Šias bulves patiekite karštas.
Ingredientai
* Bulvės 6 vnt
* Sviestas 50 g
* Parmezano sūris 50 g
* Ožkos sūris 50 g
* Kreminis sūris 50 g
* Grybai 200 g
* Druska
* Sviestas 50 g
* Parmezano sūris 50 g
* Ožkos sūris 50 g
* Kreminis sūris 50 g
* Grybai 200 g
* Druska
Siųsti atsiliepimą