Keptos kiaulienos sprandinės su garstyčių padažu receptas

Mindaugas Bružas
Pasigaminę šią kiaulienos sprandinę, apsilaižysite pirštus... Tobulo minkštumo ir skonio! Garnyro patarimas: Pasikepkite ant grotelių daržoves, bulves ir pankolio!

Pagaminsite per:105 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Įkaitinkite anglį kepsninėje. Ją kaitinkite kartu su rinktuvu, kad surinktumėte riebalus iki 220 ° C.

2. Ant grotelių uždėkite kiaulienos sprandinę. Garstyčiomis įtrinkite kiaulienos sprandinę.Rozmarino lapelius smulkiai supjaustykite. Pagardinkite kiaulienos sprandinę jūros ir rozmarinais.

3. Padažui atidėkite 2 šaukštus rozmarino.

4. Uždėkite kiaulienos sprandinę ant grotelių ir termometro zondą į mėsos centrą. Uždarykite kepsninę ir nustatykite 58 ° C temperatūrą. Leiskite mėsai kepti, kol bus pasiekta nustatyta , tai užtruks apie 75 minutes.

5. Pasiekę nustatytą temperatūrą, išimkite kiaulienos sprandinę.

6. Ketaus puode sumaišykite garstyčias, medų ir rozmariną. Padėkite puodą ant grotelių, uždarykite kupolą ir keletą minučių kaitinkite.

7. Kiaulienos sprandinę supjaustykite gražiais griežinėliais ir patiekite su garstyčių padažu.

8. Skanaus!
Ingredientai
* Kiaulienos sprandinė 2 kg
* Garstyčios grūdeliais 4 v. šaukštai
* Rozmarino lapelių 1 sauja
* Jūros druska
* Padažui:
* Garstyčios grūdeliais 4 v. šaukštai
* 4 v. šaukštai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą