Patiekalas labai paprastas, skanus ir malonus gomuriui. Ši kiauliena gaunasi sultinga ir minkšta. Jei norite, galite pridėti tarkuoto parmezano - tai suteiks papildomą skonį šiai kapotai mėsai.
Pagaminsite per: | 35 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Duoną susmulkinkite į trupinius naudodami trintuvą ('blenderį').
2. Supjaustykite mėsą į 8 gabaliukus. Įtrinkite druska ir pipirais.
3. Paimkite vieną gabaliuką ir pamerkite į išplaktus kiaušinius.
4. Tada pavoliokite baltos duonos trupiniuose.
5. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes iš kiekvienos pusės.
6. Patiekite su mėgstamu garnyru.
2. Supjaustykite mėsą į 8 gabaliukus. Įtrinkite druska ir pipirais.
3. Paimkite vieną gabaliuką ir pamerkite į išplaktus kiaušinius.
4. Tada pavoliokite baltos duonos trupiniuose.
5. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes iš kiekvienos pusės.
6. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Ingredientai
* Kiaulienos kumpis 1 kg
* Baltos duonos 4-5 riekės
* Kiaušiniai 2 vnt
* Kvietiniai miltai 2-3 v. šaukštai
* Druskos ir pipirų pagal skonį
* Prieskoniai mėsai
* Baltos duonos 4-5 riekės
* Kiaušiniai 2 vnt
* Kvietiniai miltai 2-3 v. šaukštai
* Druskos ir pipirų pagal skonį
* Prieskoniai mėsai
Siųsti atsiliepimą