Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiaulienos kotletai džiūvėsėliuose

Mindaugas Bružas
Patiekalas labai paprastas, skanus ir malonus gomuriui. Ši gaunasi sultinga ir minkšta. Jei norite, galite pridėti tarkuoto parmezano - tai suteiks papildomą skonį šiai kapotai mėsai.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Duoną susmulkinkite į trupinius naudodami trintuvą ('blenderį').

2. Supjaustykite mėsą į 8 gabaliukus. Įtrinkite ir pipirais.

3. Paimkite vieną gabaliuką ir pamerkite į išplaktus .

4. Tada pavoliokite baltos duonos trupiniuose.

5. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes iš kiekvienos pusės.

6. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Ingredientai
* Kiaulienos kumpis 1 kg
* Baltos duonos 4-5 riekės
* 2 vnt
* Kvietiniai miltai 2-3 v. šaukštai
* Druskos ir pipirų pagal skonį
* mėsai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą