Skanus patiekalas, nuo kurio garantuoju, kad apsilaižysite pirštus ir norėsite pasigaminti dar ir dar... Pats svarbiausias dalykas kepant krevetes - jas neperkepti.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Susmulkinkite česnakus ir krapus. Išspauskite citrinos sultis. Krevetes įpjaukite išilgai nugaros ir pašalinkite tamsias gysleles.
2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir ištirpinkite jame sviestą. Berkite krevetes ir kepkite 2-4 minutes, kol pabals ir susiries. Liekite citrinos sultis, austrių padažą, berkite sezamus ir pakepkite dar pusę minutės. Galiausiai sudėkite krapus su česnakais ir po pusės minutės nukaiskite.
2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir ištirpinkite jame sviestą. Berkite krevetes ir kepkite 2-4 minutes, kol pabals ir susiries. Liekite citrinos sultis, austrių padažą, berkite sezamus ir pakepkite dar pusę minutės. Galiausiai sudėkite krapus su česnakais ir po pusės minutės nukaiskite.
Ingredientai
* 250 g stambių krevečių be kiauto
* šaukšto aliejaus
* 20 g sviesto
* žaliosios citrinos
* 2 česnakų skiltelių
* ryšelio krapų
* 2 šaukštų sezamų sėklų
* šaukšto aliejaus
* 20 g sviesto
* žaliosios citrinos
* 2 česnakų skiltelių
* ryšelio krapų
* 2 šaukštų sezamų sėklų
Siųsti atsiliepimą