Šios salotos - tai lašelis Graikijos skonio. Geram skoniui išgauti itin svarbu naudoti kokybiškas daržoves bei geros kokybės fetos sūrį. Pasimėgaukite šiuo pasakišku skoniu....
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Nedideliame indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, smulkintus česnakus, druską, pipirus ir raudonėlį. Uždarykite dangtį ir gerai suplakite, kad susimaišytų.
2. Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, supjaustytus mažomis riekelėmis, agurką supjaustykite puslankiu griežinėliais, plonais žiedeliais supjaustykite raudonąjį svogūną, plonomis juostelėmis supjaustykite žaliąją papriką, supjaustykite fetą ir juodąsias alyvuoges.
3. Prieš patiekdami užpilkite padažu, atsargiai išmaišykite ir ant viršaus pabarstykite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
2. Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, supjaustytus mažomis riekelėmis, agurką supjaustykite puslankiu griežinėliais, plonais žiedeliais supjaustykite raudonąjį svogūną, plonomis juostelėmis supjaustykite žaliąją papriką, supjaustykite fetą ir juodąsias alyvuoges.
3. Prieš patiekdami užpilkite padažu, atsargiai išmaišykite ir ant viršaus pabarstykite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Ingredientai
* Ypač tyras alyvuogių aliejus: 3 šaukštai
* Citrinų sultys: 1,5 šaukšto
* Česnakas: 1 skiltelė
* Džiovintas raudonėlis: ½ šaukštelio
* Jūros druska: 1 šaukštelio
* Šviežiai malti juodieji pipirai: ¼ šaukštelio
* Pomidorai: 3 vienetai
* Raudonasis svogūnas: ¼ galvutės
* Agurkai: ½ agurko
* Žaliosios paprikos: ½ paprikos
* Fetos sūris: 120 g
* Alyvuogės be kauliukų (juodosios): 16 vienetų
* Citrinų sultys: 1,5 šaukšto
* Česnakas: 1 skiltelė
* Džiovintas raudonėlis: ½ šaukštelio
* Jūros druska: 1 šaukštelio
* Šviežiai malti juodieji pipirai: ¼ šaukštelio
* Pomidorai: 3 vienetai
* Raudonasis svogūnas: ¼ galvutės
* Agurkai: ½ agurko
* Žaliosios paprikos: ½ paprikos
* Fetos sūris: 120 g
* Alyvuogės be kauliukų (juodosios): 16 vienetų
Siųsti atsiliepimą