Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kūčių receptai: raugintų kopūstų, burokėlių ir pupelių salotos

Mindaugas Bružas
Vaikystę primenantis Kūčioms - raugintų kopūstų, burokėlių ir pupelių .

Pagaminsite per:45 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Išvirti neluptas bulves, morkas. Atvėsinti, nulupti, supjaustyti nedideliais kubeliais.

2. Atskirai išvirti burokėlius. Atvėsinti, nulupti, supjaustyti plonais šiaudeliais.

3. Juos galima perpjauti per pusę.

4. Raugintus kopūstus pasmulkinti peiliu.

5. Dideliame inde sumaišyti visus ingredientus.

6. Užpilti alyvuogių aliejumi, užbarstyti druskos, pipirų pagal skonį.
Ingredientai
* 2/3 st. raugintų kopūstų
* 1 vid. dydžio burokėlio, virto
* 1 vid. dydžio , virtos
* 1 vid. dydžio , virtos
* 1/2 st. baltų pupelių
* virtų ar konservuotų
* alyvuogių aliejaus
* žiupsnelio jūros druskos, juodųjų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą