Lašišos iešmeliai

Mindaugas Bružas
Gardūs lašišos iešmeliai su sultimis ir grikių žiedų medumi.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

2. Įdubenį išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite susmulkintą česnaką, grikių žiedų medų bei garstyčias. Viską gerai išmaišykite ir kelioms minutėms palikite marinatą šaldytuve.

3. Lašišos filė supjaustykite į nedidelius kvadratėlius ir įtrinkite į juos atvėsusį marinatą.

4. Ant medinių iešmelių sumaukite paruoštus lašišos gabalėlius ir išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi.

5. Kepkite ne ilgiau 15 minučių.
Ingredientai
* 500 g lašišos filė
* 1/2 citrinos sulčių
* 1 v. š. alyvuogių aliejaus
* 2 v. š. grikių žiedų medaus
* 1 v. š. garstyčių
* 1 skiltelės česnako
* druskos
* pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą