Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lietuviškas Cepelinų padažas

Mindaugas Bružas
Šis tinka tiek ant virtų, tiek ant tarkuotų bulvių cepelinų.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:5
Paruošimas
1. Lašinukus smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje.

2. Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišyti. Kai pradeda gelsti, į keptuvę supilti pieną, įdėti druską, prieskonius ir susidariusią masę maišyti kol užvirs. Tada dėti grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilti į dubenį,kuriame yra paspirginti lašinukai ir .
Ingredientai
* 200 - 300 gramų lašinukų
* 2 - 3 svogūnų
* 200 - 300 gramų grietinės
* 1 šaukštas miltų,
* 1 stiklinės pieno
* druskos, prieskonių (pagal skonį)
1 Įvertinimas:
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Nerijus
2022-02-19 18:42
Jo labai skanu
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
1 komentaras