Paruošimas
1. Jums reikės nedidelių formų. Galite naudoti nedidelius puodelius.
2. Formas uždenkite maistine plėvele ir įspauskite į puodelių dugną. Avokadą supjaustykite nedideliais kubeliais, užpilkite citrinos sultimis ir užpildykite pirmą sluoksnį puodeliuose. Lengvai paspauskite šaukštu. Sutepkite padažu.
3. Į puodelius sudėkite krevečių sluoksnį. Tada vėl uždėkite padažo.
4. Pačiame viršuje sudėkite susmulkintas virtas bulves, kurios turi būti pasūdytos pagal skonį ir sumaišytos su smulkiai supjaustytais krapais.
5. Dar kartą paspauskite visą turinį esantį puodeliuose. Padėkite formeles į šaldytuvą bent 30 minučių. Patiekdami papuoškite citrinos griežinėliais.
2. Formas uždenkite maistine plėvele ir įspauskite į puodelių dugną. Avokadą supjaustykite nedideliais kubeliais, užpilkite citrinos sultimis ir užpildykite pirmą sluoksnį puodeliuose. Lengvai paspauskite šaukštu. Sutepkite padažu.
3. Į puodelius sudėkite krevečių sluoksnį. Tada vėl uždėkite padažo.
4. Pačiame viršuje sudėkite susmulkintas virtas bulves, kurios turi būti pasūdytos pagal skonį ir sumaišytos su smulkiai supjaustytais krapais.
5. Dar kartą paspauskite visą turinį esantį puodeliuose. Padėkite formeles į šaldytuvą bent 30 minučių. Patiekdami papuoškite citrinos griežinėliais.
Ingredientai
* Didelis avokadas (ne per minkštas) 1 vnt
* Virtos nuluptos mažosios krevetės 200 g
* Mažos bulvės 2 vnt
* Pusę citrinos
* Porą šakelių krapų
* Sumaišyto majonezo ir pomidorų padažo 80 g
* Virtos nuluptos mažosios krevetės 200 g
* Mažos bulvės 2 vnt
* Pusę citrinos
* Porą šakelių krapų
* Sumaišyto majonezo ir pomidorų padažo 80 g
Siųsti atsiliepimą