Puikus receptas - paprasti saldūs vaniliniai keksiukai. Šis desertas puikiai tiks prie kavos, kakavos ar arbatos!
Pagaminsite per: | 35 min. |
Porcijos: | 16 |
Paruošimas
1. Giliame dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą ir 4 kiaušinius. Mikseriu suplakite mišinį.
2. Supilkite aliejų.
3. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
4. Viską gerai išmaišykite. Cukrus turėtų būti visiškai ištirpęs. Tada įmaišykite išsijotus miltus. Viską labai gerai išmaišykite.
5. Užpildykite formeles tešla (silikoninių formelių negalima sutepti aliejumi), užpildydami jas 2/3 tūrio, ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite keksiukus 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
6. Išimkite keksiukus iš orkaitės ir skardų, leiskite jiems visiškai atvėsti.
7. Skanaus!
2. Supilkite aliejų.
3. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
4. Viską gerai išmaišykite. Cukrus turėtų būti visiškai ištirpęs. Tada įmaišykite išsijotus miltus. Viską labai gerai išmaišykite.
5. Užpildykite formeles tešla (silikoninių formelių negalima sutepti aliejumi), užpildydami jas 2/3 tūrio, ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite keksiukus 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
6. Išimkite keksiukus iš orkaitės ir skardų, leiskite jiems visiškai atvėsti.
7. Skanaus!
Siųsti atsiliepimą