Paruošimas
1. Sumaišykite vandenį, persikų riekeles ir cukrų puode, jį padėkite ant vidutinės ugnies ir kaitinkite, kol cukrus ištirps, tada virkite dar 3 minutes.
2. Atvėsinkite ir tyrę išplakite trintuvu iki vientisos masės.
3. Šaldykite 4 ar daugiau valandų.
4. Išėmus iš šaldytuvo atitirpinkite masę ir sumaišykite su citrinos sultimis.
5. Patiekite su ledu, papuošdami kiekvieną stiklinę persiko riekele.
6. Vietoj cukraus pagal skonį galima dėti medaus.
2. Atvėsinkite ir tyrę išplakite trintuvu iki vientisos masės.
3. Šaldykite 4 ar daugiau valandų.
4. Išėmus iš šaldytuvo atitirpinkite masę ir sumaišykite su citrinos sultimis.
5. Patiekite su ledu, papuošdami kiekvieną stiklinę persiko riekele.
6. Vietoj cukraus pagal skonį galima dėti medaus.
Ingredientai
* Vanduo: 4 puodeliai
* Persikų griežinėliai: 2 puodeliai
* Cukrus (arba skystas medus - pagal skonį): 3 puodeliai
* Citrinų sultys: 1 puodelis
* Ledas: 4 puodeliai
* Persikų: 1 vnt
* Persikų griežinėliai: 2 puodeliai
* Cukrus (arba skystas medus - pagal skonį): 3 puodeliai
* Citrinų sultys: 1 puodelis
* Ledas: 4 puodeliai
* Persikų: 1 vnt
Siųsti atsiliepimą