Jeigu nespėsite išgerti arbatos, kol ji karšta. Nieko tokio - ji gardi ir šalta.
Pagaminsite per: | 45 min. |
Porcijos: | 8 |
Paruošimas
1. Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite 3 cm storio gabaliukais.
2. Juos suberkite į didelį puodą, sudėkite avietes, rozmarino šakelę ir viską užpilkite vandeniu.
3. Palaukite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą ir palikite virti apie 30 min.
4. Galiausiai sudėkite į puodą arbatos maišelius, luktelėkite 5-7 minutes, kol arbata pritrauks.
2. Juos suberkite į didelį puodą, sudėkite avietes, rozmarino šakelę ir viską užpilkite vandeniu.
3. Palaukite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą ir palikite virti apie 30 min.
4. Galiausiai sudėkite į puodą arbatos maišelius, luktelėkite 5-7 minutes, kol arbata pritrauks.
Ingredientai
* 200 g rabarbarų stiebų
* 100 g aviečių
* šviežios rozmarino šakelės
* 2 l vandens
* 4 juodos arbatos maišelių
* 100 g aviečių
* šviežios rozmarino šakelės
* 2 l vandens
* 4 juodos arbatos maišelių
Siųsti atsiliepimą