Tikras skanėstas - Riešutai su Rududu įdaru ir tikru riešutu. Pagal mūsų svetainėje pateiktą receptą lengvai pasigaminsite šiuos puikius skanėstus!
Pagaminsite per: | 60 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės.
2. Į masę įmuškite pirmąjį kiaušinį, gerai išplakite, veiksmą kartokite su likusiais dviem kiaušiniais (trumpiai tariant, po kiekvieno kiaušinio įmušimo reikia permaišyti masę).
3. Sumaišykite mitus su kepimo milteliais. Mišinį persijokite per sietelį. Išminkykite tešlą.
4. Pašildykite riešutų keptuvę ir sutepkite aliejumi. Į kiekvieną duobutę įdėkite tešlos.
5. Kepkite 'apvalkalą' iki šviesiai rudos spalvos. Atvėsinkite, nupjaukite negražius kraštus.
6. Į kiekvieną 'apvalkalą' įdėkite kondensuoto pieno (Rududu).
7. Jeigu norite, galite įdėti po tikrą lazdynų ar kitokį riešutą.
8. Sujunkite riešutų puseles.
2. Į masę įmuškite pirmąjį kiaušinį, gerai išplakite, veiksmą kartokite su likusiais dviem kiaušiniais (trumpiai tariant, po kiekvieno kiaušinio įmušimo reikia permaišyti masę).
3. Sumaišykite mitus su kepimo milteliais. Mišinį persijokite per sietelį. Išminkykite tešlą.
4. Pašildykite riešutų keptuvę ir sutepkite aliejumi. Į kiekvieną duobutę įdėkite tešlos.
5. Kepkite 'apvalkalą' iki šviesiai rudos spalvos. Atvėsinkite, nupjaukite negražius kraštus.
6. Į kiekvieną 'apvalkalą' įdėkite kondensuoto pieno (Rududu).
7. Jeigu norite, galite įdėti po tikrą lazdynų ar kitokį riešutą.
8. Sujunkite riešutų puseles.
Ingredientai
* kiaušiniai 3 vnt
* sviesto 200 g
* cukraus 150 g
* kvietinių miltų 400 g
* druskos (ant peilio galiuko)
* kepimo miltelių 1/2 šaukštelio
* saldinto kondensuoto pieno 1,5 - 2 indelių
* sviesto 200 g
* cukraus 150 g
* kvietinių miltų 400 g
* druskos (ant peilio galiuko)
* kepimo miltelių 1/2 šaukštelio
* saldinto kondensuoto pieno 1,5 - 2 indelių
Siųsti atsiliepimą