Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

‘Riešutai’ su kondensuotu pienu (Rududu)

Mindaugas Bružas
Tikras skanėstas - su Rududu įdaru ir tikru riešutu. Pagal mūsų svetainėje pateiktą receptą lengvai pasigaminsite šiuos puikius skanėstus!

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės.

2. Į masę įmuškite pirmąjį kiaušinį, gerai išplakite, veiksmą kartokite su likusiais dviem kiaušiniais (trumpiai tariant, po kiekvieno kiaušinio įmušimo reikia permaišyti masę).

3. Sumaišykite mitus su kepimo milteliais. Mišinį persijokite per sietelį. Išminkykite tešlą.

4. Pašildykite riešutų keptuvę ir sutepkite aliejumi. Į kiekvieną duobutę įdėkite tešlos.

5. Kepkite 'apvalkalą' iki šviesiai rudos . Atvėsinkite, nupjaukite negražius kraštus.

6. Į kiekvieną 'apvalkalą' įdėkite kondensuoto pieno (Rududu).

7. Jeigu norite, galite įdėti po tikrą lazdynų ar kitokį riešutą.

8. Sujunkite riešutų puseles.
Ingredientai
* 3 vnt
* sviesto 200 g
* cukraus 150 g
* kvietinių miltų 400 g
* druskos (ant peilio galiuko)
* kepimo miltelių 1/2 šaukštelio
* saldinto kondensuoto pieno 1,5 - 2 indelių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą