Jei dar neragavote braškių salotų, būtinai turėtumėte jas išbandyti. Tai neįtikėtinas skonių derinys. Šios salotos taps mėgstamiausiomis šio sezono salotomis.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Salotos |
Paruošimas
1. Paruoškite didelę lėkštę.
2. Nuplaukite ir nusausinkite salotas.
3. Sudėkite jas į lėkštę.
4. Nuplautas ir nusausintas braškes supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant salotų.
5. Ant viršaus užberkite kubeliais supjaustyto fetos sūrio ir avokado griežinėlių.
6. Įdėkite alyvuogių.
7. Alyvuogių aliejų sumaišykite su prancūziškomis garstyčiomis ir citrinos sultimis, pagal skonį įberkite druskos. Padažas paruoštas.
8. Dabar padažu apliekite salotas ir patiekite. Mėgaukitės šiuo neįtikėtinu skonių deriniu.
2. Nuplaukite ir nusausinkite salotas.
3. Sudėkite jas į lėkštę.
4. Nuplautas ir nusausintas braškes supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant salotų.
5. Ant viršaus užberkite kubeliais supjaustyto fetos sūrio ir avokado griežinėlių.
6. Įdėkite alyvuogių.
7. Alyvuogių aliejų sumaišykite su prancūziškomis garstyčiomis ir citrinos sultimis, pagal skonį įberkite druskos. Padažas paruoštas.
8. Dabar padažu apliekite salotas ir patiekite. Mėgaukitės šiuo neįtikėtinu skonių deriniu.
Ingredientai
* Pagrindas:
* saulėgrąžos arba špinatų lapai
* braškių
* fetos sūrio
* alyvuogės
* avokado
* Padažui:
* Garstyčių sėklos
* alyvuogių aliejaus
* citrinos sulčių
* žiupsnelis druskos
* saulėgrąžos arba špinatų lapai
* braškių
* fetos sūrio
* alyvuogės
* avokado
* Padažui:
* Garstyčių sėklos
* alyvuogių aliejaus
* citrinos sulčių
* žiupsnelis druskos
Siųsti atsiliepimą