Paruošimas
1. Grybai sudedami į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite mirkyti 30–40 minučių.
2. Paruoškite kotletus. Sumaišykite maltą mėsą su kapotomis petražolėmis, sojos padažu ir tarkuotu česnaku. Jei reikia, įdėkite šiek tiek druskos. Minkykite. Suformuokite mažus kotletukus (maždaug 1 a. šaukštelio dydžio).
3. Kotletukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių, 15 minučių.
4. Ruošiame grybus. Nusausinkite vandenį ir grybus supjaustykite maždaug 4-5 mm storio griežinėliais. Supjaustykite ir Pekino kopūstus. Smulkiai supjaustykite svogūną.
5. Sultinį užvirkite. Įdėkite į jį grybus ir virkite 10 minučių.
6. Supilkite sojos padažą, sudėkite kopūstus. Virkite dar 10 minučių.
7. Įpilkite sezamo aliejaus bei sudėkite svogūnus, nukelkite nuo ugnies. Dar karštus kotletus sudėkite į lėkštes ir užpilkite grybų sultiniu. Skanaus.
2. Paruoškite kotletus. Sumaišykite maltą mėsą su kapotomis petražolėmis, sojos padažu ir tarkuotu česnaku. Jei reikia, įdėkite šiek tiek druskos. Minkykite. Suformuokite mažus kotletukus (maždaug 1 a. šaukštelio dydžio).
3. Kotletukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių, 15 minučių.
4. Ruošiame grybus. Nusausinkite vandenį ir grybus supjaustykite maždaug 4-5 mm storio griežinėliais. Supjaustykite ir Pekino kopūstus. Smulkiai supjaustykite svogūną.
5. Sultinį užvirkite. Įdėkite į jį grybus ir virkite 10 minučių.
6. Supilkite sojos padažą, sudėkite kopūstus. Virkite dar 10 minučių.
7. Įpilkite sezamo aliejaus bei sudėkite svogūnus, nukelkite nuo ugnies. Dar karštus kotletus sudėkite į lėkštes ir užpilkite grybų sultiniu. Skanaus.
Ingredientai
* Sriubai:
* Sultinio 1,2 litro
* Džiovintų Šitake grybų 30 g
* Kininių kopūstų 150 g
* Sojos padažo 3 šaukštai
* Sezamo aliejaus 1/2 šaukštelio
* Svogūnų laiškų 30 g
* Mėsos kukuliams:
* Maltos vištienos 350 g
* Sojos padažo 1 v. šaukštas
* Česnakų 1 skiltelė
* Petražolių 15 g
* Sultinio 1,2 litro
* Džiovintų Šitake grybų 30 g
* Kininių kopūstų 150 g
* Sojos padažo 3 šaukštai
* Sezamo aliejaus 1/2 šaukštelio
* Svogūnų laiškų 30 g
* Mėsos kukuliams:
* Maltos vištienos 350 g
* Sojos padažo 1 v. šaukštas
* Česnakų 1 skiltelė
* Petražolių 15 g
Siųsti atsiliepimą