Tai puikus garnyras prie mėsos ar paukštienos. Arba tiesiog geras ir lengvas užkandis.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kopūstus plonai supjaustykite. Sudėkite į dubenį, įdėkite šiek tiek druskos ir rankomis sumaišykite, kol kopūstas suminkštės ir išleis sultis.
2. Tarkos pagalba sutarkuokite morką.
3. Sumaišykite majonezą su grietine. Morkas sudėkite į tą patį dubenį kur yra kopūstai. Įdėkite majonezo ir grietinės padažo.
4. Sumaišykite, įdėkite druskos pagal skonį.
5. Skanaus.
2. Tarkos pagalba sutarkuokite morką.
3. Sumaišykite majonezą su grietine. Morkas sudėkite į tą patį dubenį kur yra kopūstai. Įdėkite majonezo ir grietinės padažo.
4. Sumaišykite, įdėkite druskos pagal skonį.
5. Skanaus.
Ingredientai
* Raudonieji kopūstai 500 g
* Didelės morkos 1 vnt
* Majonezo 2 šaukštai
* Grietinės 4 šaukštai
* Druskos pagal skonį
* Didelės morkos 1 vnt
* Majonezo 2 šaukštai
* Grietinės 4 šaukštai
* Druskos pagal skonį
Siųsti atsiliepimą