Gardžios vaisių salotos, tai puiki vitaminų dozė jūsų organizmui. Išbandykite, tikrai verta.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Paimkite didelį dubenį, įtrinkite citrinos ir apelsino žieveles. Supilkite Limoncello, įdėkite cinamono ir pusę citrusinių vaisių sulčių (išspauskite pusę citrinos ir pusę apelsino). Maišykite.
2. Obuolius ir kriaušes nulupkite, pašalinkite sėklas. Supjaustykite vaisius lygiomis skiltelėmis arba kubeliais.
3. Įdėkite vaisių skilteles į dubenį su pagamintu užpilu, suberkite uogas ir švelniai, naudodami medinį šaukštą, sumaišykite salotas. Leiskite užvirti 15-20 minučių.
4. Patiekdami, ant kiekvienos atskiros lėkštės, pabarstykite salotas sutraiškytais sausainiais ar skrebučiais.
2. Obuolius ir kriaušes nulupkite, pašalinkite sėklas. Supjaustykite vaisius lygiomis skiltelėmis arba kubeliais.
3. Įdėkite vaisių skilteles į dubenį su pagamintu užpilu, suberkite uogas ir švelniai, naudodami medinį šaukštą, sumaišykite salotas. Leiskite užvirti 15-20 minučių.
4. Patiekdami, ant kiekvienos atskiros lėkštės, pabarstykite salotas sutraiškytais sausainiais ar skrebučiais.
Ingredientai
* 400 g obuolių
* 400 g kriaušių
* 1 citrina
* 1 apelsinas
* 4 šaukštai Limoncello likerio
* mažas žiupsnelis cinamono
* Įvairių uogų, jeigu norite apie 100 g
* 400 g kriaušių
* 1 citrina
* 1 apelsinas
* 4 šaukštai Limoncello likerio
* mažas žiupsnelis cinamono
* Įvairių uogų, jeigu norite apie 100 g
Siųsti atsiliepimą