Labai skanūs spagečiai su tunų padažu! Šį patiekalą nesunkiai pasigaminsite pagal mūsų svetainėje pateiktą receptą.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Česnakus ir 2 bazilikų lapelius susmulkinkite. Alyvuoges supjaustykite žiedeliais, šakute sumaigykite ančiuvius, nuvarvinkite tunus, tiesiai skardinėje peiliu pasmulkinkite pomidorus.
2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir minutę pakepkite česnakus, ančiuvius bei kaparėlius. Pridėkite tunus, alyvuoges, po kelių minučių krėskite pomidorus, gardinkite prieskoniais ir troškinkite 6-8 minutes, kol padažas sutirštės.
3. Per tą laiką spagečius išvirkite. Sūrį sutarkuokite smulkiomis drožlėmis.
4. Išdalykite makaronus į lėkštes, ant viršaus uždėkite padažo, pabarstykite sūriu, papuoškite likusiais bazilikų lapeliais ir patiekite.
2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir minutę pakepkite česnakus, ančiuvius bei kaparėlius. Pridėkite tunus, alyvuoges, po kelių minučių krėskite pomidorus, gardinkite prieskoniais ir troškinkite 6-8 minutes, kol padažas sutirštės.
3. Per tą laiką spagečius išvirkite. Sūrį sutarkuokite smulkiomis drožlėmis.
4. Išdalykite makaronus į lėkštes, ant viršaus uždėkite padažo, pabarstykite sūriu, papuoškite likusiais bazilikų lapeliais ir patiekite.
Ingredientai
* 250 g spagečių
* skardinės aliejuje konservuotų tunų (apie 150 g)
* 30 g ančiuvių
* 50 g kietojo sūrio
* 300 g savo sultyse konservuotų luptų pomidorų
* šaukšto kaparėlių
* 50 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
* šaukšto aliejaus
* 2 česnakų skiltelių
* baziliko šakelės
* žiupsnelio malto cinamono
* žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
* druskos
* skardinės aliejuje konservuotų tunų (apie 150 g)
* 30 g ančiuvių
* 50 g kietojo sūrio
* 300 g savo sultyse konservuotų luptų pomidorų
* šaukšto kaparėlių
* 50 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
* šaukšto aliejaus
* 2 česnakų skiltelių
* baziliko šakelės
* žiupsnelio malto cinamono
* žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
* druskos
Siųsti atsiliepimą