Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sūrio padažas su garstyčiomis

Mindaugas Bružas
Tai puikus sūrio su garstyčiomis, kuris dera su mėsos, paukštienos, žuvies ir maltos mėsos patiekalais. O atvėsęs jis labai tinka prie traškučių bei krekerių. Išbandykite 🙂

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Įdėkite svogūną ir česnaką. Kepkite, vis maišydami, apie 3–4 minutes.

2. Supilkite grietinėlę ir užvirkite.

3. Gautą masę susmulkinkite trintuvu. Vėl uždėkite puodą su padažu ant viryklės, įdėkite lydytą sūrį ir garstyčias, išmaišykite ir viską užvirkite. Pagardinkite . Padažas paruoštas.
Ingredientai
* : 25 gramai
* mažas svogūnas: 1 vnt
* česnakai: 1 skiltelė
* riebi grietinėlė (30% ir daugiau): 175 ml.
* lydytas : 175 gramai
* granuliuotos garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
* druska: pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą