Draugams ar svečiams tikrai patiks. Praleiskite vakarą su Japonišku valgiu - Suši su lašiša ir agurkais.
Pagaminsite per: | 45 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Supilkite ryžius į vandenį ir pradėkite skalauti.
2. Skalaukite, kol vanduo taps skaidrus. Po to išpilkite vandenį.
3. Supilkite nuplautus ryžius į švarų vandenį, uždarykite dangtį ir užvirkite. Sumažinkite kaitrą ir virkite 10 minučių.
4. Tada nukelkite nuo kaitlentės ir palikite po uždarytu dangčiu 10–15 minučių.
5. Dabar sumaišykite actą, druską, cukrų ir kaitinkite.
6. Supilkite į paruoštus ryžius ir sumaišykite su medine mentele.
7. Agurką nulupkite. Supjaustykite žuvį ir agurką pailgais pagaliukais.
8. Uždėkite norų lapą blizgančia puse ant specialaus kilimėlio.
9. Pasiskirstykite 1/3 ryžių per visą paviršių, atsitraukdami maždaug 1 cm atstumu nuo vieno krašto.
10. Dėkite žuvį, tepamą sūrį ir agurką.
11. Susukite su kilimėliu.
12. Su aštriu peiliu supjaustykite į lygias dalis (kad geriau pjautų, peilį sudrėkinkite šaltu vandeniu po kiekvieno pjovimo).
13. Patiekite sushi (suši) su sojos padažu, imbieru ir wasabi.
2. Skalaukite, kol vanduo taps skaidrus. Po to išpilkite vandenį.
3. Supilkite nuplautus ryžius į švarų vandenį, uždarykite dangtį ir užvirkite. Sumažinkite kaitrą ir virkite 10 minučių.
4. Tada nukelkite nuo kaitlentės ir palikite po uždarytu dangčiu 10–15 minučių.
5. Dabar sumaišykite actą, druską, cukrų ir kaitinkite.
6. Supilkite į paruoštus ryžius ir sumaišykite su medine mentele.
7. Agurką nulupkite. Supjaustykite žuvį ir agurką pailgais pagaliukais.
8. Uždėkite norų lapą blizgančia puse ant specialaus kilimėlio.
9. Pasiskirstykite 1/3 ryžių per visą paviršių, atsitraukdami maždaug 1 cm atstumu nuo vieno krašto.
10. Dėkite žuvį, tepamą sūrį ir agurką.
11. Susukite su kilimėliu.
12. Su aštriu peiliu supjaustykite į lygias dalis (kad geriau pjautų, peilį sudrėkinkite šaltu vandeniu po kiekvieno pjovimo).
13. Patiekite sushi (suši) su sojos padažu, imbieru ir wasabi.
Siųsti atsiliepimą