Puikūs sekmadienio ar bet kurio kito ryto pusryčiai - suvožtiniai su jautiena ir čederio sūriu.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Susmulkinkite svogūną ir česnakus. Pakaitinkite keptuvėje aliejų, berkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps skaidrūs. Įtrupinkite mėsą ir maišydami kaitinkite, kol ji parus. Nupilkite iš keptuvės riebalų perteklių, berkite česnakus, cukrų ir paprikų prieskonius, krėskite kečupą bei garstyčias ir maišydami troškinkite 5-6 minutes. Paskaninkite druska bei pipirais. Tada sukrėskite į dubenėlį.
2. Duonos riekes aptepkite sviestu. Keturias dėkite į keptuvę sviestu aptepta puse į apačia, ant viršaus uždėkite faršo, berkite tarkuoto sūrio ir užvožkite likusiomis riekėmis aptepta puse į viršų.
3. Kepkite suvožtinius iš abiejų pusių, kol duona gražiai paskrus, o sūris išsilydys. Patiekite karštus.
2. Duonos riekes aptepkite sviestu. Keturias dėkite į keptuvę sviestu aptepta puse į apačia, ant viršaus uždėkite faršo, berkite tarkuoto sūrio ir užvožkite likusiomis riekėmis aptepta puse į viršų.
3. Kepkite suvožtinius iš abiejų pusių, kol duona gražiai paskrus, o sūris išsilydys. Patiekite karštus.
Ingredientai
* 8 skrudinamos duonos riekių
* 200 g maltos jautienos
* 80 g čederio sūrio
* svogūno
* 2 česnakų skiltelių
* 4 šaukštų kečupo
* šaukšto rudojo cukraus
* 2 šaukštų garstyčių
* 50 g sviesto
* šaukšto aliejaus
* šaukštelio aitriosios paprikos prieskonių
* maltų pipirų
* druskos
* 200 g maltos jautienos
* 80 g čederio sūrio
* svogūno
* 2 česnakų skiltelių
* 4 šaukštų kečupo
* šaukšto rudojo cukraus
* 2 šaukštų garstyčių
* 50 g sviesto
* šaukšto aliejaus
* šaukštelio aitriosios paprikos prieskonių
* maltų pipirų
* druskos
Siųsti atsiliepimą