Suvožtiniai su jautiena ir čederiu

Mindaugas Bružas
Puikūs sekmadienio ar bet kurio kito ryto pusryčiai - suvožtiniai su ir čederio sūriu.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Susmulkinkite svogūną ir česnakus. Pakaitinkite keptuvėje aliejų, berkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps skaidrūs. Įtrupinkite mėsą ir maišydami kaitinkite, kol ji parus. Nupilkite iš riebalų perteklių, berkite česnakus, cukrų ir paprikų prieskonius, krėskite kečupą bei garstyčias ir maišydami troškinkite 5-6 minutes. Paskaninkite druska bei pipirais. Tada sukrėskite į dubenėlį.

2. Duonos riekes aptepkite sviestu. Keturias dėkite į keptuvę sviestu aptepta puse į apačia, ant viršaus uždėkite faršo, berkite tarkuoto sūrio ir užvožkite likusiomis riekėmis aptepta puse į viršų.

3. Kepkite suvožtinius iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus, o išsilydys. Patiekite karštus.
Ingredientai
* 8 skrudinamos duonos riekių
* 200 g maltos jautienos
* 80 g čederio sūrio
* svogūno
* 2 česnakų skiltelių
* 4 šaukštų kečupo
* šaukšto rudojo cukraus
* 2 šaukštų garstyčių
* 50 g sviesto
* šaukšto aliejaus
* šaukštelio aitriosios prieskonių
* maltų pipirų
* druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą