Rudeniškas svarainių ir obuolių džemas. Puikiai tiks prie blynų ar kitų patiekalų iš miltų.
Pagaminsite per: | 50 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Svarainiams ir obuoliams išimame sėklas, obuolius nulupame, supjaustome ir užpylę vandeniu ir cukrumi verdame, kol suminkštės (apie 30 - 40 minučių).
2. Tuomet sutriname trintuvu, vėl užverdame, išpilstome į paruoštus stiklainius.
2. Tuomet sutriname trintuvu, vėl užverdame, išpilstome į paruoštus stiklainius.
Ingredientai
* 1 kg svarainių
* 1 kg obuolių
* 1,3 kg cukraus
* 100 g vanilinio cukraus
* 500 ml vandens
* 1 kg obuolių
* 1,3 kg cukraus
* 100 g vanilinio cukraus
* 500 ml vandens
Siųsti atsiliepimą