Užuot valgę nesveiką greitą maistą, išbandykite sveiką alternatyvą – cukinijų lazdeles. Jie ruošiami orkaitėje ir patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Užkandžiai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Atskirame dubenyje sumaišykite itališkas žoleles, česnaką, svogūną, džiūvėsėlius, sūrį, druską ir pipirus.
2. Atskirai išplakite kiaušinius.
3. Nupjaukite cukinijų galus ir išilgai supjaustykite ketvirčiais.
4. Kiekvieną pagaliuką pirmiausia pamerkite į kiaušinius, o paskui į sausą mišinį.
5. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite pagaliukus.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepkite 10 minučių. Tada apverskite juos į kitą pusę ir kepkite dar 10 minučių.
2. Atskirai išplakite kiaušinius.
3. Nupjaukite cukinijų galus ir išilgai supjaustykite ketvirčiais.
4. Kiekvieną pagaliuką pirmiausia pamerkite į kiaušinius, o paskui į sausą mišinį.
5. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite pagaliukus.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepkite 10 minučių. Tada apverskite juos į kitą pusę ir kepkite dar 10 minučių.
Ingredientai
* 5 mažos cukinijos
* pusė stiklinės džiūvėsėlių
* šaukštelis itališkų žolelių
* pusė arbatinio šaukštelio česnako miltelių
* pusės arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
* ketvirtis stiklinės tarkuoto parmezano
* 2 kiaušiniai
* druskos ir pipirų pagal skonį
* pusė stiklinės džiūvėsėlių
* šaukštelis itališkų žolelių
* pusė arbatinio šaukštelio česnako miltelių
* pusės arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
* ketvirtis stiklinės tarkuoto parmezano
* 2 kiaušiniai
* druskos ir pipirų pagal skonį
Siųsti atsiliepimą