Ypatingo skonio, traškūs vištų sparneliai medaus padaže.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Nedideliame dubenyje sumaišykite miltus, smulkiai supjaustytą česnaką, pipirus ir druską.
2. Kiekvieną vištienos sparnelį panardinkite į šį mišinį.
3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų.
4. Išdėliokite sparnelius, kepkite 4 minutes iš kiekvienos pusės.
5. Padėkite juos ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
6. Vėl dedame keptuvę ant ugnies, ištepame sviestu, dedame medų, česnaką, cukrų, sojų padažą ir imbierą. Suberti sezamo sėklas.
7. Tada išdėliojame apkeptus sparnelius, gerai išmaišome, kad padažas pilnai apsemtų.
8. Kepkite iš abiejų pusių po 10 minučių.
9. Galite sparnelius kepti ir orkaitėje.
2. Kiekvieną vištienos sparnelį panardinkite į šį mišinį.
3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų.
4. Išdėliokite sparnelius, kepkite 4 minutes iš kiekvienos pusės.
5. Padėkite juos ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
6. Vėl dedame keptuvę ant ugnies, ištepame sviestu, dedame medų, česnaką, cukrų, sojų padažą ir imbierą. Suberti sezamo sėklas.
7. Tada išdėliojame apkeptus sparnelius, gerai išmaišome, kad padažas pilnai apsemtų.
8. Kepkite iš abiejų pusių po 10 minučių.
9. Galite sparnelius kepti ir orkaitėje.
Ingredientai
* Sudedamosios dalys:
* Miltai - ½ šaukšto
* Česnakai - 2-3 gvazdikėliai
* Juodieji pipirai - 1/2 šaukštelio
* Druska - ½ šaukštelio
* Vištienos sparneliai - 800 g
* Padažui:
* Sviestas - 1 valgomasis šaukštas
* Česnakai - 2-3 skiltelės
* Imbieras - 1 valgomasis šaukštas
* Sojų padažas - ½ šaukšto
* Medus - 5 šaukštai
* Cukrus - 1 valgomasis šaukštas
* Sezamas - 1 šaukštas
* Miltai - ½ šaukšto
* Česnakai - 2-3 gvazdikėliai
* Juodieji pipirai - 1/2 šaukštelio
* Druska - ½ šaukštelio
* Vištienos sparneliai - 800 g
* Padažui:
* Sviestas - 1 valgomasis šaukštas
* Česnakai - 2-3 skiltelės
* Imbieras - 1 valgomasis šaukštas
* Sojų padažas - ½ šaukšto
* Medus - 5 šaukštai
* Cukrus - 1 valgomasis šaukštas
* Sezamas - 1 šaukštas
Siųsti atsiliepimą