Lengvas ir paprastas receptas su grybais ir aviena. Pietums ar vakarienei.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Pakepinti mėsą ant didelės ugnies 3-4 minutes keptuvėje.
2. Pridėti grybų ir porų ir kepti dar kelias minutes.
3. Pridėkite grietinėlės ir užvirinkite. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.
4. Pridėkite bruknių uogienės, išmaišykite ir pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
2. Pridėti grybų ir porų ir kepti dar kelias minutes.
3. Pridėkite grietinėlės ir užvirinkite. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.
4. Pridėkite bruknių uogienės, išmaišykite ir pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Ingredientai
* 400 g avienos be kaulų (ploni griežinėliai)
* 2 valgomi šaukštai margarino kepimui
* 150 g porų
* 250 g šviežių pievagrybių
* 300 ml grietinėlės (20% riebumo)
* 4 šaukštai bruknių uogienės
* 1 arbatinis šaukštelis druskos
* ½ arbatinio šaukštelio stambiai maltų pipirų
* 2 valgomi šaukštai margarino kepimui
* 150 g porų
* 250 g šviežių pievagrybių
* 300 ml grietinėlės (20% riebumo)
* 4 šaukštai bruknių uogienės
* 1 arbatinis šaukštelis druskos
* ½ arbatinio šaukštelio stambiai maltų pipirų
Siųsti atsiliepimą