Troškinta aviena su grybais

Mindaugas Bružas
Lengvas ir paprastas su grybais ir aviena. Pietums ar vakarienei.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Pakepinti mėsą ant didelės ugnies 3-4 minutes keptuvėje.

2. Pridėti grybų ir porų ir kepti dar kelias minutes.

3. Pridėkite grietinėlės ir užvirinkite. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.

4. Pridėkite bruknių uogienės, išmaišykite ir pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Ingredientai
* 400 g avienos be kaulų (ploni griežinėliai)
* 2 valgomi šaukštai margarino kepimui
* 150 g porų
* 250 g šviežių pievagrybių
* 300 ml grietinėlės (20% riebumo)
* 4 šaukštai bruknių uogienės
* 1 arbatinis šaukštelis druskos
* ½ arbatinio šaukštelio stambiai maltų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą