Paprastos ir lengvos salotos - tuno salotos su burokėliais! Gardus užkandis prieš pagrindinį patiekalą.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Virtus burokėlius ir agurkus supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną - smulkiais kubeliais.
2. Tuną ir žirnelius nusunkiame ir viską dedame į dubenį. Pabarstome druska, pipirais, uždedame majonezą ir išmaišome.
3. Visų ingredientų galima ir nemaišyti - sluoksniuoti.
2. Tuną ir žirnelius nusunkiame ir viską dedame į dubenį. Pabarstome druska, pipirais, uždedame majonezą ir išmaišome.
3. Visų ingredientų galima ir nemaišyti - sluoksniuoti.
Ingredientai
* 500 g virtų burokėlių
* 1 skardinės konservuotų žirnelių
* 1 nedidelio svogūno
* 4 nedidelių marinuotų agurkėlių
* 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse
* 3 v. š. majonezo
* druskos, pipirų
* 1 skardinės konservuotų žirnelių
* 1 nedidelio svogūno
* 4 nedidelių marinuotų agurkėlių
* 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse
* 3 v. š. majonezo
* druskos, pipirų