Lengvas dūmais kvepiantis Halloumi mėsainis, kuris priverčia pagalvoti apie mėsainius be mėsos. Skani ir greita penktadienio vakarienė.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite keptuvę ar kepsninę. Įpilkite aliejaus ant grybų ir gerai pakratykite. Pakepkite grybus 6–8 minutes keptuvėje.
2. Aliejumi patepkite Halloumi sūrio riekeles ir bandeles. ūrį ir bandeles pakepkite keptuvėje ar kepsninėje 2–3 minutes arba kol lengvai pagels.
3. Indelyje sumaišykite susmulkintą svogūną, pomidorą, agurką ir mėtų lapelius su laimo sultimis.
4. Paimkite 1 bandelės pusę, uždėkite grybų, tada Halloumi šūrio riekelę, po to supjaustyto pomidoro, salotų ir pabarstykite indelyje pagamintu mišiniu. Užvožkite kita bandelės puse ir valgykite iš karto.
2. Aliejumi patepkite Halloumi sūrio riekeles ir bandeles. ūrį ir bandeles pakepkite keptuvėje ar kepsninėje 2–3 minutes arba kol lengvai pagels.
3. Indelyje sumaišykite susmulkintą svogūną, pomidorą, agurką ir mėtų lapelius su laimo sultimis.
4. Paimkite 1 bandelės pusę, uždėkite grybų, tada Halloumi šūrio riekelę, po to supjaustyto pomidoro, salotų ir pabarstykite indelyje pagamintu mišiniu. Užvožkite kita bandelės puse ir valgykite iš karto.
Ingredientai
* 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 2 pievagrybių grybai, be stiebų
* 200g Halloumi sūris, supjaustytas griežinėliais
* 2 mėsainių bandelės
* 2 šaukštai smulkiai supjaustyto svogūno
* 2 šaukštai smulkiai supjaustyto pomidoro
* 2 šaukštai smulkiai supjaustyto agurko
* 2 šaukštai smulkiai supjaustytų šviežių mėtų
* 1 v. šaukšto laimo sulčių
* 1 didelis pomidoras, supjaustytas griežinėliais
* 4 salotų lapų, stambiai suplėšytų
* druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
* 2 pievagrybių grybai, be stiebų
* 200g Halloumi sūris, supjaustytas griežinėliais
* 2 mėsainių bandelės
* 2 šaukštai smulkiai supjaustyto svogūno
* 2 šaukštai smulkiai supjaustyto pomidoro
* 2 šaukštai smulkiai supjaustyto agurko
* 2 šaukštai smulkiai supjaustytų šviežių mėtų
* 1 v. šaukšto laimo sulčių
* 1 didelis pomidoras, supjaustytas griežinėliais
* 4 salotų lapų, stambiai suplėšytų
* druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Siųsti atsiliepimą