Šie blyneliai skanūs tiek šilti, tiek šalti, todėl puikiai tinka ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis. Turbūt neatsiras tokio, kuriam jie galėtų nepatikti 🙂
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Vištienos filė susmulkinkite per mėsmalę. Sudėkite į dubenį.
2. Smulkiai supjaustykite šparagines pupeles ir sudėkite kukurūzus į maltos mėsos masę. Išmaišykite.
3. Į gautą masę įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkiai supjaustytų svogūnų, įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite.
4. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite maltos mėsos masę ir kepkite blynus apie 5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
2. Smulkiai supjaustykite šparagines pupeles ir sudėkite kukurūzus į maltos mėsos masę. Išmaišykite.
3. Į gautą masę įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkiai supjaustytų svogūnų, įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite.
4. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite maltos mėsos masę ir kepkite blynus apie 5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
Ingredientai
* vištienos filė: 400 gramų
* kukurūzai (šaldyti arba konservuoti): 100 gramų
* šparaginės pupelės: 100 gramų
* mažas svogūnas: 1 vnt
* kiaušiniai: 2 vnt
* druska: 1 šaukštelis
* cukrus: 1 šaukštelis
* malta paprika: 3/4 šaukštelio
* malti juodieji pipirai: 1/4 šaukštelio
* kukurūzai (šaldyti arba konservuoti): 100 gramų
* šparaginės pupelės: 100 gramų
* mažas svogūnas: 1 vnt
* kiaušiniai: 2 vnt
* druska: 1 šaukštelis
* cukrus: 1 šaukštelis
* malta paprika: 3/4 šaukštelio
* malti juodieji pipirai: 1/4 šaukštelio
Siųsti atsiliepimą