Vištienos arba kalakutienos kukulius patiekite su mėgstamu garnyru! Puikiai tinka su bulvių koše, turkiškais ryžiais, makaronais.
Pagaminsite per: | 25 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Jei malta mėsa paruošta, į ją įmaišykite susmulkintą svogūną ir cukiniją, jei turite filė tada viską sumalkite.
2. Į faršą įmaišykite kiaušinį, 3 šaukštus miltų, druską, pipirus, česnaką ir gerai išmaišykite.
3. Suformuokite mažus kamuoliukus. Kiekvieną panardinkite į ryžių miltus ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol pagels.
4. Supilkite keptus mėsos kukulius su grietinėle ir 150-200 g karšto vandens, padažas turėtų visiškai padengti mėsos kukulius.
5. 1 valgomąjį šaukštą ryžių miltų ištirpinkite 2 šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.
6. Troškinkite uždengtą 10 minučių.
2. Į faršą įmaišykite kiaušinį, 3 šaukštus miltų, druską, pipirus, česnaką ir gerai išmaišykite.
3. Suformuokite mažus kamuoliukus. Kiekvieną panardinkite į ryžių miltus ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol pagels.
4. Supilkite keptus mėsos kukulius su grietinėle ir 150-200 g karšto vandens, padažas turėtų visiškai padengti mėsos kukulius.
5. 1 valgomąjį šaukštą ryžių miltų ištirpinkite 2 šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.
6. Troškinkite uždengtą 10 minučių.
Ingredientai
* 500 gramų maltos vištienos krūtinėlės (arba kalakutienos)
* 1 mažo svogūno
* 1 kiaušinio
* 200 gramų cukinijos
* 6 šaukštų ryžių miltų (3 šaukštų maltai mėsai, 1 šaukšto padažui, 2 šaukštai mėsos kukuliams kepti)
* 1 skiltelė česnako
* druskos, pipirų pagal skonį
* 350 ml grietinėlės 20%
* 200 gramų vandens
* prieskonių vištienai
* 1 mažo svogūno
* 1 kiaušinio
* 200 gramų cukinijos
* 6 šaukštų ryžių miltų (3 šaukštų maltai mėsai, 1 šaukšto padažui, 2 šaukštai mėsos kukuliams kepti)
* 1 skiltelė česnako
* druskos, pipirų pagal skonį
* 350 ml grietinėlės 20%
* 200 gramų vandens
* prieskonių vištienai
Siųsti atsiliepimą