Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žuvis su rozmarinais ir citrina

Mindaugas Bružas
Kvapnus ir skanus - žuvis su rozmarinais ir . Nustebinsite kiekvieną, kuris paragaus šio upėtakio arba lašišos.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Pašalinkite visus lapus nuo rozmarino šakų, dėkite į trintuvę. Išspauskite pusę , bei patarkuokite citrinos žievės ant smulkios tarkos. Įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdėkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai įtrinkite.

2. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalais, marinatą sutrinkite virš žuvies. Palikite 10-15 minučių.

3. Žuvį galima kepti ant grotelių, orkaitėje (220 laipsnių) arba keptuvėje.

4. neturi būti ilgas (daugiausiai 10-15 min).

5. Patiekite su padažu arba be jo.
Ingredientai
* 300 g lašišos (tinka ir )
* 5–6 stambios šviežio rozmarino šakos
* 1 vidutinio dydžio citrina
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
* 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą