Paruošimas
1. Pašalinkite visus lapus nuo rozmarino šakų, dėkite į trintuvę. Išspauskite pusę citrinos, bei patarkuokite citrinos žievės ant smulkios tarkos. Įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdėkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai įtrinkite.
2. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalais, marinatą sutrinkite virš žuvies. Palikite 10-15 minučių.
3. Žuvį galima kepti ant grotelių, orkaitėje (220 laipsnių) arba keptuvėje.
4. Kepimas neturi būti ilgas (daugiausiai 10-15 min).
5. Patiekite su padažu arba be jo.
2. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalais, marinatą sutrinkite virš žuvies. Palikite 10-15 minučių.
3. Žuvį galima kepti ant grotelių, orkaitėje (220 laipsnių) arba keptuvėje.
4. Kepimas neturi būti ilgas (daugiausiai 10-15 min).
5. Patiekite su padažu arba be jo.
Ingredientai
* 300 g lašišos (tinka ir upėtakis)
* 5–6 stambios šviežio rozmarino šakos
* 1 vidutinio dydžio citrina
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
* 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 5–6 stambios šviežio rozmarino šakos
* 1 vidutinio dydžio citrina
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
* 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Siųsti atsiliepimą