Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip nesugadinti bulvių košės skonio: 3 dažnos gaminimo klaidos

Bulvių košė yra skanus ir universalus patiekalas, todėl bet kuri šeimininkė turėtų sugebėti tinkamai paruošti šį garnyrą. Jei atsikratysite dažnų klaidų, patiekalo kokybė jus visada džiugins.

KOKIE YRA TRYS PAGRINDINIAI TRŪKUMAI?

ILGAI LAUKTI

Kad bulvių košė būtų švelni ir puri, reikia dirbti su karštomis bulvėmis. Jei bulvės atvės, tai gali neigiamai paveikti garnyro tekstūrą. Todėl tyrę pradėkite ruošti beveik iš karto nupylę karštą vandenį po virimo.

- Reklama -

PIENO TEMPERATŪRA

Nereikėtų stengtis skanios tyrelės ruošti naudojant šaltą pieną – ši klaida patiekalą tiesiog sugadins. Todėl pieną iš šaldytuvo reikia išimti iš anksto.

DARBO SUPAPRASTINIMAS

Daugeliui žmonių mintis sutrumpinti laiką, praleistą virtuvėje, vilioja. Todėl išpopuliarėjo tokie dalykėliai kaip maišytuvai ir „blenderiai”. Tačiau neturėtumėte jų naudoti dirbdami su bulvėmis, kitaip garnyras bus sugadintas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus