Kepti svogūnai labai aktyviai ir plačiai naudojami maisto gamyboje, todėl svarbu mokėti kokybiškai paruošti šį ingredientą. Kai kurie žmonės tiesiog sudeda susmulkintus svogūnus į keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakaitina. Taip, tokie svogūnai bus geri, tačiau jų negalima vadinti nepriekaištingais. Kai kurie žmonės kepimo metu įdeda šaukštą cukraus. Dėl to svogūnai tampa karamelizuoti.
Kitas populiarus priedas – soda. Manoma, kad ji gali neutralizuoti specifinį produkto skonį ir aromatą. Dėl sodos svogūnai ištirpsta ir tampa panašūs į vientisą košę. Šis būdas tinka tiems, kurie nemėgsta svogūnų patiekaluose ir padažuose, nes pagamintame patiekale jų tikrai nematysite, tačiau aromato pridės.
Tačiau ne visi žino, kaip kepintus svogūnus pasigaminti daug skaniau.
Koks netikėtas ingredientas pagerins keptų svogūnų kokybę?
Pasirodo, tai paprasti miltai. Šis ingredientas padeda pagaminti tobulus keptus svogūnus. Pirmiausia reikia supjaustyti svogūnus taip kaip jums patinka.
Tada svogūnus sudėkite į maišelį. Įdėkite šaukštą miltų ir pradėkite kratyti. Tada svogūnus sudėkite į sietelį ir pakratykite, kad pasišalintų miltų perteklius.
Po to kepkite svogūnus įprastai. Jie taps auksinės spalvos ir itin skanūs. Išbandykite, nepasigailėsite.