Blynai yra vienas paprasčiausių ir mėgstamiausių patiekalų, tačiau dėl tam tikrų priežasčių daugeliui žmonių ne visada pavyksta taip, kaip planuota. Atrodo, kad tešla užmaišyta teisingai, keptuvė įkaitinta, tačiau vietoj purių blynų gaunasi kažkokia nesąmonė.
Kaip paaiškėjo, yra kelios dažniausiai pasitaikančios klaidos, dėl kurių blynai praranda formą ir purumą. Virtuvės šefai teigė, kad daugelis žmonių gamindami blynus daro vieną paprastą klaidą. Yra keli niuansai, kuriuos reikia žinoti.
Soda niekada neturėtų būti gesinama. Tai didžiausia klaida, kurią daro namų šeimininkės. Soda gesinama dėl temperatūros. Įdėkite jos, ir ji veiks kepimo proceso metu bei padės tešlai pakilti.
Jei kepate dideliame kiekyje aliejaus, temperatūra turi būti tolygi, o aliejus įkaitęs. Temperatūra turėtų būti 160 laipsnių, paaiškino ekspertai.
Dėkite mielių…