Šis patiekalas tinka ir šventiniam, ir kasdieniam valgymui. Šį užkandį pasigaminsite maždaug per 1 valandą. Garantuojame, mėgausitės kiekvienu kąsniu.
Jums reikės:
- 1 kg kiaulienos sprandinės;
- 500 g jūsų pasirinktų grybų;
- 2 vidutinio dydžio svogūnų;
- 2 skiltelių česnako;
- 2 kiaušinių;
- 150 g džiūvėsėlių;
- Augalinis aliejus kepimui;
- Druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo procesas:
- Svogūną, česnaką ir grybus smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir kepkite juos, kol taps auksinės spalvos.
- Nuo mėsos nupjaukite riebalus ir plėves ir supjaustykite ją plonais griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį gerai išmuškite.
- Jei mėsos gabalai per dideli, perpjaukite juos į dvi dalis. Pagardinkite druska ir pipirais. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite šiek tiek faršo ir susukite į ritinėlį, užlenkdami kraštus.
- Įkaitinkite aliejų. Kiekvieną suktinuką pirmiausia panardinkite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius ir kepkite ant vidutinės ugnies po minutę iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
- Sumažinkite kaitrą iki silpnos, uždenkite suktinukus dangčiu ir kepkite dar 40 minučių vis pavartydami.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi