Ši skumbrė labai skani ir kvapni. Ji tiesiog nepaprasta. Patiekalas gali būti šventinio stalo puošmena.
Ingredientai:
- skumbrės – 2 žuvys;
- svogūno – 1 vnt;
- majonezo – 2 valg;
- sojų padažo – 3 valg;
- garstyčių – 2 šaukštai;
- žalumynai.
Paruošimas:
- Iš skumbrės išvalykite vidų, gerai nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Paruoškite padažą iš majonezo, sojų padažo ir garstyčių. Druskos dėti nereikia.
- Į skumbrę sudėkite svogūnų ir garstyčių padažą, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 20-30 min.
- Marinuotą skumbrę su svogūnais sudėkite į kepimo indą. Kepkite žuvį 20-30 minučių 170 laipsnių orkaitėje, kol iškeps ir lengvai paruduos.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi