Šis paprikų užkandis puikiai tinka ir šventiniam stalui. Užkandžiui paruošti nereikia nieko įmantraus, visi produktai itin paprasti. Pradėkite gaminti jau dabar!
Ingredientai
- 3 raudonosios arba geltonosios paprikos
- 175 g kreminio sūrio be priedų ir su kuo mažiau druskos
- druskos ir pipirų pagal skonį
- 1-2 skiltelės česnako
- prieskoninių žolelių (neprivaloma)
- sezamo sėklų
Paruošimas:
- Paprikas nuplaukite, išimkite vidurį ir supjaustykite į 4 dalis. Kepkite 180° temperatūros orkaitėje, kol suminkštės.
- Dar karštas paprikas sudėkite į maišelį arba dubenį ir uždenkite folija. Po 15-20 min. jas nulupkite.
- Įdarui kreminį sūrį sumaišykite su druska, pipirais, česnaku ir žolelėmis (nebūtina).
- Įdarą dėkite ant kiekvieno paprikos gabalėlio ir suvyniokite. Papuoškite žolelėmis ir sezamo sėklomis.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi